Et personligt kæledyrsportræt er et varigt mindesmærker

At miste et kæledyr kan være en hjerteskærende oplevelse. Disse trofaste følgesvende fortjener at blive husket og æret. I denne guide vil vi udforske hvordan du med et kæledyrsportræt fra DesignMyPet, kan holde mindet om dit elskede kæledyr i live.

Et personligt kæledyrsportræt er et varigt mindesmærke

Et kæledyrsportræt som minde om dit kæledyr

Kæledyr er mere end bare dyr, de er medlemmer af familien. Når de forlader os, efterlader de et tomrum, der kan være svært at udfylde. At skabe et minde om dit kæledyr kan være en del af helingsprocessen og give en følelse af nærhed, selv efter de er gået bort.

Skab et personligt kæledyrsportræt

Et personligt kæledyrsportræt kan fange essensen af dit kæledyrs personlighed og bringe en del af dem tilbage i dit liv. Disse personlige kunstværker kan tilpasses og tjene som et smukt, varigt minde om dit kæledyr.

Hos DesignMyPet har vi designet mange kæledyrsportrætter, der skulle fungere som mindesmærker for de pårørende. Et spørgsmål der ofte dukker op i processen er: "Hvad nu med kvaliteten?" På alle vores portrætter finder du en længere guide til valg af det helt rigtige billede. Men du har nødvendigvis ikke taget det helt rigtige billede, der opfylder alle krav, inden dit kæledyr gik bort. Betyder det så, at du ikke kan få lavet et personligt portræt af dit kæledyr? Svaret er: "Selvfølgelig gør det ikke det". Resultatet kan afvige fra portrætter, hvor billedet opfylder alle krav, men vi tillader ikke at dårlig kvalitet, skal forhindre dig i at få et portræt af dit elskede kæledyr.

Mindesmærker i hjemmet

At skabe et dedikeret sted i dit hjem til at ære dit kæledyrs minde kan være en trøstende handling. De fleste af vores kunder der har delt billeder af deres mindesmærker, har skabt nogle flotte udstillinger ved enten at dedikere en hylde, hvor portrætter står, sammen med yndlingslegetøjet eller lave en fotovæg med portrættet og alle deres yndlingsbilleder.

Gør det, der føles rigtigt

At skabe et minde om dit kæledyr er en personlig rejse, der kan hjælpe med at helbrede sorgen og ære dit kæledyrs liv. Uanset hvilken metode du vælger, er det vigtigste, at det føles rigtigt for dig.

Tilbage til blog